top of page

Medlemsskab gælder et år.

|

Location is TBD

STØTTEMEDLEMSKAB

Vi bygger et sted, hvor alle – fra børn, over voksne til ekstra voksne – kan udforske deres kreativitet og lære noget nyt. Og vi har brug for dig til at hjælpe os med at bringe denne vision til live. Dit bidrag som støttemedlem går ubeskåret til materialer.

STØTTEMEDLEMSKAB
STØTTEMEDLEMSKAB

Tid og sted

Medlemsskab gælder et år.

Location is TBD

Om eventet

Vær med til at gøre en forskel. Ved at blive støttemedlem hos os, får du chancen for netop det.

Vi bygger et sted, hvor alle – fra børn, over voksne til ekstra voksne – kan udforske deres kreativitet og lære noget nyt. Og vi har brug for dig til at hjælpe os med at bringe denne vision til live.

Dit bidrag som støttemedlem går direkte til at købe de materialer, der er nødvendige for at holde vores kreative workshops kørende og tilgængelige for alle. Som tak for din støtte får du dit navn på vores takkevæg, og vi arbejder på nogle rabataftaler alle vores medlemmer kan nyde godt af.

Dit bidrag går ubeskåret til at finansiere materialer og ressourcer, der sikrer, at alle deltagere får den bedst mulige oplevelse og læringsmulighed. Ved at blive støttemedlem, hjælper du os med at holde kreativiteten i live og sikre, at vores døre altid er åbne for dem, der ønsker at lære og vokse gennem kunsten.

Sammen skal vi skabe et sted, hvor kunst og fællesskab blomstrer side om side. 

Mvh. Bestyrelsen, Kunstkompas

Billetter

  • Støttemedlemskab

    100,00 kr.
    +2,50 kr. Servicegebyr

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page