top of page
børn cover2.jpg

mindre børn
(7-10)
Efterår 2024

Tirsdage kl 17:00-19:00

Alder 7-10 år (vejledende)

Antal elever: 10

Underviser: Hege Dalsgaard

Pris: 850,-

12 gange

Billedskole for Børn

"De Små Kunstnere" :

Udfordring og Kreativ Udfoldelse

Vær med i et kreativt eventyr på vores billedskole for de små kunstnere! Her tilbyder vi lærerige timer fyldt med udfordringer, hvor vi dykker ned i forskellige kunstarter. Vores tilgang er elevcentreret, og vi prioriterer elevernes ønsker og kreative drømme, alt imens vi fastholder professionelle faglige krav, der sikrer relevante og tilgængelige opgaver for alle færdighedsniveauer.

Praktisk information:

  • Husk tøj, der må males i, for kunst er også en praktisk proces.

  • Medbring en lille madpakke og drikkedunk til lange kreative sessioner.

  • Vigtigt: Vores skole følger skolernes ferieplan, så der er ingen undervisning i ferieperioderne.

Tilmeld dit barn til vores billedskole i dag! Giv dit barn muligheden for at udvikle sine kunstneriske evner i et støttende og inspirerende miljø. Tilmeld dig her og lad os sammen udforske kunstens verden!

tilmelding

Tusinde tak - du modtager en mail fra mail@hege.dk indenfor et par timer!

Din tilmelding er gyldig når du har betalt. Du kan betale på dagen, men så er du ikke sikret din plads.

Vi arbejder på en online betalingsløsning. Indtil kan du betale på følgende to måder:
 

Bankoverførsel: 

reg: 0755   konto: 3234104968

Mobile pay: 

61 71 81 20 

(Hege Dalsgaard)

Husk at angive dit navn og hold.

bookingpolitik/bestillingsside

Booking- og Deltagelsespolitik for Kunstkompas

1. Bookingmuligheder og betaling:

Studerende kan vælge at booke enten korte kurser eller tilmelde sig for hele sæsonen. Alle bookinger skal fuldføres via vores online system. Fuld betaling kræves for at sikre sig plads. Alternativt kan der betales ved ankomst.

 

2. Afbestillings- og refusionspolitik:

Studerende kan afbestille deres booking op til 14 dage før kursusstartdatoen for en fuld refusion, minus et 50 kroner i administrationsgebyr. Afbestillinger foretaget efter denne periode vil ikke være berettiget til en refusion. Særlige hensyn vil blive taget fra sag til sag for ekstraordinære omstændigheder såsom sygdom eller familie nødsituation.

 

3. Fravær og erstatningsklasser:

Vi forstår, at fravær kan forekomme. Venligst meddel skolen mindst inden kl. 10 samme dag i forvejen, hvis du er forhindret i at deltage. Erstatningsklasser tilbydes baseret på tilgængelighed og skal afsluttes inden for sæsonen. Der er ingen refusion for missede klasser.

 

4. Særlige hensyn:

Vores skole er dedikeret til inklusivitet og tilbyder tilpasninger for studerende med sygdomme eller handicap. Venligst kontakt os på her for at drøfte dine behov og eventuel nødvendig dokumentation for at støtte din anmodning om tilpasninger.

 

5. Sundheds- og sikkerhedsprotokoller:

For at sikre sikkerheden og velværet i vores fællesskab, bedes studerende, der føler sig syge eller har været udsat for smitsomme sygdomme, blive hjemme. Skolen følger Vejle kommunes sundhedsretningslinjer for at opretholde et sikkert læringsmiljø.

 

6. Lærerfraværspolitik:

I det sjældne tilfælde, at en lærer er syg og ude af stand til at gennemføre en session, vil vi stræbe efter at finde en kvalificeret erstatningslærer for at sikre kontinuitet. Hvis det ikke er muligt at finde en erstatning, vil den missede klasse enten blive omplanlagt eller, hvis det ikke er muligt, refunderet.

 

7. Ændringer i kursusplanen:

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i kursusplanen, og aflyse arrangementer med for få tilmeldinger. Eventuelle ændringer vil blive kommunikeret til tilmeldte studerende så tidligt som muligt. Studerende, der påvirkes af en aflyst klasse, vil blive tilbudt en erstatningsklasse eller en refusion.

 

Sikkerhed og Tillid:

Vores skole forpligter sig til at skabe et sikkert og trygt miljø for alle vores elever. Som en del af denne forpligtelse sikrer vi, at alle vores undervisere og medarbejdere har en aktuel børneattest. Støttemedlemskab refunderes ikke.

bottom of page