top of page
store børn kunst cover.jpg

storebørn
(10-14)
Efterår 2024

Mandage kl 17:00-19:00

Alder 10-14 år (vejledende)

Antal elever: 10

Underviser: Hege Dalsgaard

Pris: 950,-

12 gange

Kunstskole for Tweens og Teenagere:

Udforsk Kunstens Verden

Dyk ned i kunstens mangfoldighed på vores kunstskole for større børn! Vores specialiserede kursus fokuserer på at udvikle færdigheder inden for forskellige kunstteknikker og materialer, designet til at inspirere og udfordre unge kreative sind. Eleverne får mulighed for at arbejde med både stillede opgaver og deres egne originale ideer, hvilket giver dem friheden til at udtrykke sig selv gennem kunst.

Fra Idé til Kunstværk

Vores kursus lægger vægt på at eleverne skal skabe kunst, der afspejler deres personlige interesser og passion for kunstnerisk arbejde. Hver elev opfordres til at eksperimentere og udvikle deres unikke stil, alt imens de lærer at omsætte komplekse ideer til fængslende kunstværker.

Tilmeld dit barn til vores kunstskole i dag! Giv dit barn muligheden for at udforske sin kreativitet, lære nye teknikker og vokse med sine kunstneriske evner. Tilmeld dig nu og bliv en del af et kreativt fællesskab, der støtter kunstnerisk vækst og udvikling.

Medbring drikkedunk og tøj der kan tåle at komme maling på. Kunstkompas har ikke undervisning i skolernes ferier.

tilmelding

Tusinde tak - du modtager en mail fra mail@hege.dk indenfor et par timer!

Din tilmelding er gyldig når du har betalt. Du kan betale på dagen, men så er du ikke sikret din plads.

Vi arbejder på en online betalingsløsning. Indtil kan du betale på følgende to måder:
 

Bankoverførsel: 

reg: 0755   konto: 3234104968

Mobile pay: 

61 71 81 20 

(Hege Dalsgaard)

Husk at angive dit navn og hold.

bookingpolitik/bestillingsside

Booking- og Deltagelsespolitik for Kunstkompas

1. Bookingmuligheder og betaling:

Studerende kan vælge at booke enten korte kurser eller tilmelde sig for hele sæsonen. Alle bookinger skal fuldføres via vores online system. Fuld betaling kræves for at sikre sig plads. Alternativt kan der betales ved ankomst.

 

2. Afbestillings- og refusionspolitik:

Studerende kan afbestille deres booking op til 14 dage før kursusstartdatoen for en fuld refusion, minus et 50 kroner i administrationsgebyr. Afbestillinger foretaget efter denne periode vil ikke være berettiget til en refusion. Særlige hensyn vil blive taget fra sag til sag for ekstraordinære omstændigheder såsom sygdom eller familie nødsituation.

 

3. Fravær og erstatningsklasser:

Vi forstår, at fravær kan forekomme. Venligst meddel skolen mindst inden kl. 10 samme dag i forvejen, hvis du er forhindret i at deltage. Erstatningsklasser tilbydes baseret på tilgængelighed og skal afsluttes inden for sæsonen. Der er ingen refusion for missede klasser.

 

4. Særlige hensyn:

Vores skole er dedikeret til inklusivitet og tilbyder tilpasninger for studerende med sygdomme eller handicap. Venligst kontakt os på her for at drøfte dine behov og eventuel nødvendig dokumentation for at støtte din anmodning om tilpasninger.

 

5. Sundheds- og sikkerhedsprotokoller:

For at sikre sikkerheden og velværet i vores fællesskab, bedes studerende, der føler sig syge eller har været udsat for smitsomme sygdomme, blive hjemme. Skolen følger Vejle kommunes sundhedsretningslinjer for at opretholde et sikkert læringsmiljø.

 

6. Lærerfraværspolitik:

I det sjældne tilfælde, at en lærer er syg og ude af stand til at gennemføre en session, vil vi stræbe efter at finde en kvalificeret erstatningslærer for at sikre kontinuitet. Hvis det ikke er muligt at finde en erstatning, vil den missede klasse enten blive omplanlagt eller, hvis det ikke er muligt, refunderet.

 

7. Ændringer i kursusplanen:

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i kursusplanen, og aflyse arrangementer med for få tilmeldinger. Eventuelle ændringer vil blive kommunikeret til tilmeldte studerende så tidligt som muligt. Studerende, der påvirkes af en aflyst klasse, vil blive tilbudt en erstatningsklasse eller en refusion.

 

Sikkerhed og Tillid:

Vores skole forpligter sig til at skabe et sikkert og trygt miljø for alle vores elever. Som en del af denne forpligtelse sikrer vi, at alle vores undervisere og medarbejdere har en aktuel børneattest. Støttemedlemskab refunderes ikke.

bottom of page